HOSHI SUSHI 1730

Recentebeoordeling


4 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hoshi Sushi 1730. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 21:04 Sake butshu sal. 11.50€. Schaaltje van 7x15cm.weinig voor de prijs. Mini portie uitgedroogde rijst bij gerecht curry/ scampi. Bijna geen scampi. Gebakken rijst proefde aangebrand.41€ niet waard
10 apr 2024 om 22:12 Kwaliteit was heel lekker. Enkel geen stokjes gekregen om te eten.
6 apr 2024 om 22:22 Bij “volg je bestelling” werd meer dan 30minuten gezegd dat er “zodra geleverd zou worden”. Uiteindelijk vond ik het eten niet lekker. In het verleden ben ik steeds tevreden geweest, maar de kwaliteit is enorm achteruit gegaan.
5 apr 2024 om 22:36 Perfect niks op aan te merken
4 apr 2024 om 12:16 Parfait, très bon. Continuez comme ça.
24 feb 2024 om 20:39 Het eten had geen smaak Bijna alles weg gegooid Gewoon verschrikkelijk slecht
13 feb 2024 om 20:41 Alles tip top in orde en lekker!
8 feb 2024 om 9:36 Temps d'attente un peu long en semaine mais le restaurant nous a appelé pour s'en excuser ce qui est fort appréciable car cela n'arrive jamais ailleurs. Sushis vraiment très bon! Je recommanderais certainement
7 jan 2024 om 20:05 Lekkere sushi, echter geen consistensie voor de chirashi. Met een week interval, 29 december chirashi besteld gegarneerd met 9 plakjes vis en dus zeer correct en lekker. Vandaag voor onbekende reden maar 5. Jammer en zeer teleurgesteld.
30 dec 2023 om 23:53 Eten was koud. Scampis waren hard en taai. Oneetbaar
30 dec 2023 om 21:31 Eten fantastisch! Dikke merci voor de vriendelijke bezorger. Spijtig dat het zolang duurde vooral dat we maar 1 km verwijderd zijn en eten was lauw.
21 dec 2023 om 22:58 Je suis une cliente fidélisée car ma famille et moi-même sommes toujours satisfaits.